Epidural – jag tager dig

Hörrni! Vad i helvete vilken otrolig jävla smärta! Jag vet att man ska kalla det kraft, men alltså det här är det värsta jag har varit med om. Nu har epiduralen kickat in och jag kan både andas och prata igen. Så skönt. Snart är hon här. Ibbe sköter sig exemplariskt. Han har bara fått lite skäll då och då. Jag har levt på lustgas, nu ska vi försöka äta macka.

image

 1. Äntligen någon som beskriver smärtan på samma sätt som jag gjorde! Var glad att du hann få epidural för det hann inte jag få Det sjukaste är ändå att man glömmer. Jo, det är sant! Man glömmer bort smärtan. Jag fick barn för 5 månader sen och jag minns inte hur värkarna kändes. Kämpa på! Snart är er prinsessa här!

 2. Åhh vad roligt att få följa med dig på förlossningen! Hoppas att sista biten av fl har gått bra 🙂

 3. Lena skriver:

  Det är tur att kvinnan är så funtad att den djävulska smärtan glöms bort. Tur är väl det annars skulle det bli slut på barnafödande! Snart kommer Elsa❤️ Kram

 4. Epiduralen var underbar! Och känslan när det är över gör att det är värt all smärta och alla graviditetsbesvär!
  Lite avundsjuk på dig som snart får uppleva det, trots att det bars var en månad sedan min flicka kom.
  Lycka till!

 5. Hanna skriver:

  Epidural är grymt! Tog det när första barnet föddes och lyckades tom sova 4 timmar på förlossningen när jag öppnade mig från 6-10 cm! Med andra barnet hanns det aldrig med och jisses vilken skillnad. Tur att den förlossningen bara tog 2 timmar totalt! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..