Hon är här!

Igår 16:07 föddes vår vackra dotter. 51cm lång och vägde 3685 gram. Alla tre mår bra! De sista fem timmarna (av 24 lång förlossning) var helt fruktansvärda. Jag minns att jag bad om att bli snittad. Men efter mkt envisa barnmorskor och fyra timmar av krystningsarbete kom hon ut. Jag ska såklart skriva en förlossningsberättelse men nu ska vi bara vara i den omtalade bebisbubblan och mysa.

image

 1. Oj men fina fina lilla söta lilla tjej. Vad liten och fin man kan vara. Stort grattis till miraklet ni fått. <3

 2. Laura skriver:

  Grattis till miraklet!

 3. Emma skriver:

  Grattis! Så hon hon är! Bra kämpat!

 4. Jenny skriver:

  Stort grattis till underbara bebisen!! Njut nu. Vill gärna läsa om allt sen. Själv väntar jag på att nåt ska hända här oxå så vi får träffa vår lille… Stora kramar!

 5. Frida skriver:

  Stort grattis, har följt din blogg ett tag nu och hoppats på att du skulle föda just den 22 maj eftersom även jag fyller år då. Att du sen skulle föda 16.07 är enbart läskigt. Det är sjukt läskigt för jag är född den 22 maj 16.07. Åter igen, STORT GRATTIS TILL ER LILLA TJEJ

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..