Så mycket kärlek

Nu har vi precis varit på återbesök på BB Stockholm. Vår lilla tjej mår prima. Hon hade bara gått ner 200 gram. Hon är lite gul men inte så gul så att hon behöver sola. Behandling: mat mat mat! Nu har mjölken runnit till ordentligt och man hör hur hon klunkar när hon äter. Så himla häftigt! Jag känner inte av min forna bröstmjölksfobi alls. Att amma min lilla tjej känns som det mest naturliga i världen. Jag har sååå mycket att berätta för er! Om ni vill höra en liten del av förlossningen så spelade jag och Angelica in ett specialavsnitt av Tvillingpodden som ligger uppe nu. Ni hittar det på Tvillingpodden.se, iTunes eller i podcaster. Vi hörs lite senare. Nu ska jag hoppa tillbaka in i bubblan – som för övrigt är helt magisk!

image

 1. Sofie skriver:

  Megastort grattis till er alla!! 🙂

 2. Sandra skriver:

  Åh, så fin hon är!❤️

 3. Emelie skriver:

  Stort grattis till er fina dotter! Härligt att ni mår så bra efter allt!

 4. Hon är helt galet söt! Och såå kul att lyssna på podden och början av din förlossning! Jag vill också!! 🙂

 5. Vad fin hon är! Stort grattis till dig och din sambo 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..