Amma amma amma

God morgon fina läsare. Eller ja, god dag. Idag ska jag verkligen försöka sova när lilla bebis sover. Inatt ville hon äta, äta, äta. Hur ser era nätter ut ni andra nyblivna mammor? Jag har för övrigt världens bästa app för att hålla koll på när/hur jag ammade. Så smart!

 

 

image

 

 

 1. Alice skriver:

  ammar i tid och otid på dagen känns det som men ungefär 1,5-2 timmar emellan första suget så att säga. På natten går det 3-5 timmar mellan gångerna. Så har vi haft det från vecka 3(när han började jobba igen) när vi bestämde oss för att inte låta henne sova i vår säng mer utan i sin egna. Helt uuunderbart att få sova mer än två timmar i sträck själv

 2. Karin skriver:

  Skulle va sååå kul om du uppdaterade bloggen oftare!

 3. Erica skriver:

  Testa napp kanske bara vill snutta

 4. Karin skriver:

  Hur mår du då? Ingen baby blues? Hur känns allt?

 5. Elin skriver:

  Vad heter appen? Nääää, skojade bara. Ville bara säga grattis till bebbe och att det brukar bli bättre med amningen efter några veckor. Bebisarna behöver också lära sig hur man slurpar i sig maten på bästa sätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..