Hörseltest avklarat

Nu sitter vi och tar en härlig kopp automatkaffe på patienthotellet på Danderyd. Vår lilla tjej har precis gjort ett hörseltest som gick alldeles utmärkt! Idag fyller hon EN vecka! Förstår ni? Hon var levt i sju dagar! På ett sätt känns allt så nytt men på ett annat känns det som att hon alltid har varit här. Hon är så himla självklar. Som mjölken till kaffet, som kaviaren till ägget och som tomten på julafton. Min kärlek till henne är helt obeskrivlig. Jag kan ligga och titta på henne hur länge som helst. Tänk att hon är vår!

image

 1. Jonna skriver:

  Men så söt hon är! Ser verkligen ut som en Elsa, alternativt Olivia. 🙂

 2. Vilken söt liten goding, passa på att njuta nu, för tiden rullar på så fort med dom små. Ha en bra helg. Hälsn från Väsby

 3. Sara skriver:

  Åh så söt! 🙂

  Lyssnade på er senaste podd idag, så himla rolig! Har ändrat uppfattning lite, hade bara hört något avsnitt innan och tyckte det var lite mycket trams, men jag måste varit på dåligt humör eller något för ni är ju så härliga :).

  Är gravid med bf om 33 dagar och är jättenyfiken på hur det känns nu för dig, precis innan förlossningen tyckte du att det kändes väldigt overkligt minns jag att du skrev. Blev det en väldig chock när hon kom ut? Nu blev det här väldigt långt, men tack för en bra blogg och podd!

  1. Hej Sara,

   vad kul att du gillar podden. Den är rätt flamsig, men kul att du lyssnar ändå! 🙂
   Stort grattis till bebis i magen, och kul med bf om 33 dagar! 😀 Jag tyckte verkligen att det kändes overkligt att det skulle komma en liten bebis. Jag hade till och med svårt att ta in det på förlossningen, men när hon väl var ute är det som det mest självklara som någonsin har hänt. Det känns på ett sätt som att hon alltid har varit en del av mitt liv. Det är magiskt! 🙂

   Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..