Navelsträngen har lossnat!

Åh, äntligen!! Precis precis nyss lossnade den lilla stumpen av navelsträngen som suttit kvar. De senaste två dagarna har den luktat som en död liten råtta som har gått och gömt sig i något hörn. Man vill ju sniffa och gosa på bebis nära nära, men nu de här två dagarna har det luktat navel genom kläderna. Nu när jag bytte blöja så hade den lossnat! Detta måste firas! När lossande stumpen från era barn? Idag är Elsa 8 dagar gammal.

unnamed

 1. Dante var 5 dygn har jag för mig, andra natten hemma men den skulle inte ha lossnat då! Blöjan hade skavt av den och när den lossna blödde han lite och de såg ut som ett hål rakt in i magen på honom :O gult kladd också.. fyfan fick panik och vi ringde sjukvårdsupplysningen, dom bad oss tvätta men hade missat köpa sårtvätt till de så fick droppa i bröstmjölk ^^ sen ha en t-shirt som var 3 storlekar för stor på honom så de lufta ett par dagar, inte alls kul men de läkte bra även om hans navel ser lite konstig ut ännu (han är 15 månader nu)

 2. Alltså hon är så söt er lilla skatt fick vår lilla igår på Elsas bf datum – hade beräknat till idag – så himla häftig känsla att ha dem
  På utsidan ☺️

 3. Grattis på din första morsdag Jessica! (Presenten fick du ju av Elsa igår i form av en mumifierad navel, schaboom välkommen till mammaskapet!)

 4. Vincent var 5 dagar då den lyssnade minns jag. Ja det luktar verkligen otrevligt, jag tyckte det luktade svavel. Lilla gullunge så söt hon är !:-)

 5. Emelie skriver:

  Åh så skönt! Min dotter föddes den 23 maj o hennes navel lossnade oxå idag 🙂 skönt för jag gillade den inte! Så häftigt att våra döttrar är födda så nära varandra o jag fyller själv år den 22 🙂 min Ebba skulle egentligen kommit 9 juni men jag fick havandeskapsförgiftning o blev igångsatt den 20 o den 23 kom hon med en förlossning som endast tog 6 timmar så hon hade bråttom ut! Föddes i vecka 37+3. Men vi mår bra o hon var inte påverkad alls av havandeskapsförgiftningen det va bara jag. Fick ligga inlagd i 2 veckor.
  Vad fin din Elsa är 🙂 kram o grattis till underverket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..