Infektion i ögat

Jag älskar min magkänsla och intuition. Jag vet att det är vanligt med rinniga ögon på bebisar, men jag kände på mig att det inte bara var det. Lilla Elsa har fått en infektion i ögat så vi fick antibiotika i form av salva. Det var supergulliga på barnakuten på Danderyd, så himla skönt och viktigt när man är orolig.

 

 1. Emma skriver:

  Grattis till underverket!!! Och inget ?

 2. Emma skriver:

  Grattis till underverket?
  Det är inte trång tårkanal då? Väldigt vanligt bland nyfödingar och isf hjälper ingen salva. Det ger ju exakt samma symtom som infektion. Isf om det är det kan man massera lite i ögonvrån. Och tvätta rent ögat. Det växer isf bort av sig själv.
  Lycka till

 3. Bella skriver:

  Typiskt bra förhållningsregel – be om tips, men lyssna på magkänslan. De flesta bloggläsarna har bara sina egna erfarenheter att gå efter, och våra liv och våra barn är väldigt olika. Både på 1177, 112 och barnakuten brukar de vara väldigt tillmötesgående mot förstagångsföräldrar (en gång åkte vi in för att vår dotter inte slutade skrika på flera timmar… visade sig att hon var dödstrött, somnade precis utanför akutens dörrar, vaknade och charmade läkaren som bara skrattade men ändå tyckte vi gjorde rätt i att åka in, mest för vår egen oros skull)..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..