Mors dag hos mamma

Nu har vi varit hos mamma en sväng och ätit nybakta bullar. Så mysigt! Nu blir det en lugn kväll med mycket mys och vila för hela familjen. Eller ja, jag och Angelica ska spela in podden en stund också. Hon får klippa den några veckor framöver eftersom jag har lilla Elsa. Det är jag såå tacksam för! Det skönaste hade varit om ett produktionsbolag ville klippa den såklart, så vi ”bara” behövde spela in den. Imorgon kommer del 2 av förlossningsberättelsen.

image

  1. Låter som en så häftig upplevelse att vara med om. Längtar till den dagen då man får bli mamma. Världens häftigaste upplevelse. Tack för att du delar med dig!

  2. Så himla kul att lyssna på del 2 av din förlossning. Jag uppskattar verkligen att du delar med dig så mycket och jag som själv är väldigt rädd för allt som har med förlossning och att ”tappa kontrollen” att göra (har inga barn än) blev snarare mer peppad än skraj när jag lyssnade. Att även om det är helt fruktansvärt, vidrigt jobbigt just då är du ändå ett kvitto på att man faktiskt klarar mer än man tror! Så impad av att kroppen är så stark! Och herregud vad mysigt det verkar att få ha en liten mini med sig hem sen 🙂

    Tack, tack, tack för fin blogg och podd!

  3. Lyssnade på 2:a delen av din förlossningsberättelse nyss och ligger nu och torkar tårarna!
    Så himla fint berättat av dig! Din första del skrattade jag högt av på tunnelbanan tack vare era små skämt ni kommer in med ( Fingerborgspallen gjorde det hela olidligt kul )
    Men detta avsnitt tyckte jag var så fint just med din känslighet- att våga förklara rädslan och känslorna som kommer. Det är så stort och man är så ”utlämnad” där och förlitar sig helt på andra människor och att de ska ta hand om en! Kände igen mig i allt du berättar! Stora kramar till din fina familj och tack för er underbara, roliga och ärliga podd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..