Tvillingpodden

Jag vill börja med att säga att jag är så himla glad över hur många ni är som lyssnar på Tvillingpodden! Det är sååå kul! Och jag är glad att vi kämpar på med den som innan fast jag har en liten spädis. Jag hade henne i vår baby Björn under inspelningen så jag tror man hör henne lite. Nu finns avsnitt 27 uppe på Tvillingpodden.se, i iTunes och podcaster. Ibbe berättar om sin upplevelse av förlossningen.

image

 

 1. Linn skriver:

  Hej! Jag har precis lyssnat på detta avsnittet och hörde den mysiga piano och delfinlåten. Finns den på sportify? Eller hur kan man få tag på den? Tack så jättemycket!

 2. Sanny skriver:

  Grattis till lilla Elsa! Så himla kul att höra din och ibbes förlossningsberättelser i podden!

  Jag har en fråga, ev till tvillingpodden. Det här med amning, det är mkt prat om att ”flaska är lika bra” känn inget tvång att amma” (vilket jag håller med om) men nu har jag ammat min son snart 9 månader, hade nog tänkt att amma ca 6 men nu är det så smidigt att ge honom bröstet på natten om han vaknar och när han hade magsjuka för någon månad sen var det ovärderligt eftersom det var det enda som dög (han äter ju självklart alla andra mål mat men som sagt ammas han litet då och då, mest nattetid)
  Men jag har möts av mkt kommentarer ”va! Ammar du fort?” ”Ska du amma honom tills han är fyra eller?” Och tillochmed ”nej nu är det väl dags att du slutar med det där” vilket får mig att känna mig kränkt och som att jag gör ngt konstigt.. Så hur ser du (och ev Angelica) på amning? Vad är okej att säga/tycka till någon som ammar sitt barn? Och hur länge har du/ni (angelicas andra barn om hon vill/kan amma) tänkt amma? som inte ens är ett år (för då tycker jag mitt barn får klara sig utan med tanke på arbete och nästan dags för dagis osv)
  Kram på er

 3. Malin skriver:

  Er podd är ju bara bäst! Ni är helt underbara och man får alltid en härlig positiv energi efter att man har lyssnat på er kramar

 4. Supersött att höra lilla Elsa :). Tack för dagens podd, intressant att få höra ibbe berätta. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..