Ut med båten

image
image
Vilket fantastiskt väder hörni! Vi har precis bestämt oss för att dra ut med båten över natten. Det blir lilla Elsas premiärtur. Det ska bli intressant att se om det känns lätt eller svårt att ha en spädis på båten. Jag tror att hon kommer sova gott inatt iaf till ljudet av vågskvalp. Jag älskade att åka båt när jag var liten, dock minns jag såklart inte hur det var när jag var lika liten som Elsa men ändå. Det ska bli mysigt! Det blir min och Ibbes premiär för säsongen också.

 

  1. vad har ni för flytväst till Elsa? Tänkte om du har några tips? Ska Själv köpa en till vår dotter då vi har en segelbåt och ska snart ut på äventyr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..