Mot BVC

Elsa & jag ska bege oss ner till Bvc för att väga henne. Jag tror lätt att hon har passerat 4kg nu. Hon känns tyngre, piggare och nöjdare sen vi började med ersättning. Dock skulle jag verkligen vilja ge amningen en chans. Jag får tyvärr inte tag på amningsmottagningen på Danderyd så jag ska fråga Bvc-sköterskan vart jag kan vända mig. Det vore skönt att slippa åka till KS eller SöS eftersom att jag inte har körkort. Uppdaterar med Elsius vikt när vi är klara på Bvc. Synd att det tokregnar! Det får bli en bussresa för oss istället för en promenad. Det blir ett bildlöst inlägg då den funktionen verkar krångla för tillfället.

 1. Hanna skriver:

  Skit i amningen. Bara bökigt

 2. anna skriver:

  Hej! Rekommenderar amningshjälpen, på deras hemsida hittar du telefonnummer till olika hjälpmammor som man kan ringa och få stöd och hjälp av! Man kan ringa vem som helst på listan så man behöver inte kolla på bara de i ens område. Vet att vissa har fått hembesök eller åkt hem till en hjälpmamma.

  Vet att man även kan kontakta amningsexperter via Skype, tror det finns info om det via amningsmottagningen s hemsida.

  Kan även tipsa om tillmatningssetet, på så sätt stimuleras mjölkproduktionen samtidigt som de får i sig tillägg.

 3. Isabel skriver:

  På mama mia söder finns en barnmorska och laktationsexpert vid namn Ann Tiits (bästa namnet) kontakta henne, hon är toppen!

 4. Hej!
  Irriterande att de inte svarar på Danderyd. Ett annat alternativ är Amningshjälpen, kolla deras hemsida amningshjalpen.se
  Lycka till på Bvc!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..