Frågespecial i Tvillingpodden

Idag spelar vi in avsnitt 30 av Tvillingpodden. Det blir en frågespecial så ställ din/dina frågor här eller mejla Jessica.lagergren@gmail.com så får du höra svaret i morgondagens avsnitt! Vad vill ni veta?

image

 1. Julia skriver:

  Sluta aldrig att podda, ni förgyller min vecka!! Undrar ifall ni fick vara egna individer som barn eller om ni ofta blev behandlade som en och samma person. Alltid Jessica och Angelica istället för bara ”du”. Hur har ni tacklat det i sådana fall? Gick ni i samma klass som när ni var små? Ni kanske inte stör er på att folk alltid ”drar ihop” er men själv skulle jag bli lite irriterad om jag var i samma situation. Ni har ju pratat om att ni ofta blivit jämförda men det skulle vara kul att höra era tankar om detta, hoppas ni fattar vad jag menar!
  Kram på er!

 2. Frida skriver:

  Heeej tjejer! Ni är så jäkla härliga! Skulle ni själva vilja ha tvillingar om ni fick önska? Varför/varför inte?
  KRAM!

 3. Hej! Jag undrar hur era partners ser på att era bloggar är så pass öppna? Det är självklart bra för oss läsare som får läsa om det riktiga livet och inte ett uppmålat drömliv men när ni tex skriver om era bråk, hur tycker och känner de om det då? Tänker att det kanske kan ”spä på” bråket ännu mer?

  Tack för en superrolig podd! 🙂

 4. Sofia skriver:

  Hej!
  Det vore kul om ni kunde spela in ett videoklipp när ni poddar (blev ”pissar” med autokorrekt – hade bara varit konstigt haha). Ser fram emot er pod varje vecka, ni är så härliga! Kram

  1. Sofie skriver:

   Fast det verkar ju pissas en del när de poddar så… 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..