En natt på sjukhus

Det lutar åt att vi får stanna här inatt. Dom har inte tagit några nya prover än och sköterskan sa att dagpersonalen slutar strax och nattpersonalen går på. Och nattpersonalen skriver inte ut patienter. Det känns såklart bäst att stanna eftersom att dom fortfarande inte vet varför hon fick så hög feber. Den har gått ner till 38,4 nu, men det är ju fortfarande feber. Skönt iaf att den inte låg kvar på hemska 39,9. Mitt hjärta går sönder av att se Elsa sjuk. Hon har fått en infart för provtagning/dropp i huvudet.. Det ser ju mkt obehagligare ut än vad det är. Älskade älskade barn.

image

  1. Sefika skriver:

    Hej, hoppas Elsa blir frisk så snart som möjligt!! Min dotter fick läggas in pga febern när hon var 8 veckor gammal o hon hade fått urinvägsinfektion o fick antibiotika. Svårt att ta ett urinprov på en bebis men inte omöjligt. Jag skulle råda dig att låta dem ta ett urinprov. Förhoppningsvis är det ingenting men hellre vara på den säkra sidan. Håller tummarna för lilla Elsa! Kram

  2. Krya på dig Elsa! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..