Feberfri liten chipmunk

Elsa har sovit från 01 till 04:30 och vaknade feberfri och hungrig. Så skönt att se henne hungrig igen – men framförallt nöjd och glad. Hon har legat och snickesnackat en halvtimme nu och har precis somnat om intill mig. Inatt fick hon sova i en ”bubbla”, en sån plastbalja man hade på BB. Nu ligger jag med spänning och väntar på frukosten. Om den knäcker en hotellfrukost kanske vi stannar här hela helgen. Man får ju Room service 24/7 här. 😉 Jag håller tummarna för att vi blir utskrivna på förmiddagen så att vi kan åka ner till Falsterbo idag. Tanken var att vi skulle bo på hotell ons-fre och sen tälta fre-lör men det känns inte aktuellt längre. Om ingen magiskt bokar av sitt hotellrum på fredag så att vi får plats åker vi hem redan imorgon.

image

  1. Maria skriver:

    Jessica, er podd är fantastisk! I podden som ni spelade in på midsommardagen sjunger du en låt i slutet. Vad heter den? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..