En riktigt innehållsrik söndag

Den här dagen har känts som en av världens längsta trots att vi inte gick upp förens strax innan 12. Självklart vaknade vi några gånger innan dess och matade lilla Snyltis men annars tog vi en rejäl sovmorgon. Det behövdes verkligen efter den långa bilresan igår. Det känns ändå som en megalång dag. Jag har hunnit ha besök av både mamma, Acko, Angelica, Alice och Stefan. Vi har tvättat och städat. Vi har packat upp och packat om. Ibbe har handlat och jag har både spelat in och klippt morgondagens avsnitt av Tvillingpodden, som för övrigt är ett väldigt speciellt avsnitt. Det innehåller både snopp, döden, bajs, tårar och horhus. Jag älskar att klippa podden (vi klipper varannan gång jag och Angelica). Jag skrattar alltid. Väldigt mycket. Ja, jag tycker att vi är väldigt roliga. Det måste ju ändå vara ett bra betyg, att man skrattar åt sig själv. Eller så är det bara väldigt narcisistiskt. Eller vad det heter. Hur som helst har det varit en innehållsrik söndag. Vi ska strax äta en sen middag och sen ska vi titta på sista avsnittet av 1864 och jag ska ligga och slicka på en polkagrisstång. En bättre söndagskväll helt enkelt!

Skärmavbild 2015-07-19 kl. 21.28.54

Jag måste ju ha världens bästa och roligaste tvilling. <3 Jag älskar henne till månen – och tillbaka.

  1. Anna skriver:

    Ni är UNDERBARA att lyssna på! Förgyller den första arbetsdagen efter semestern, ångesten är som bortblåst Tack vare er. KRAM! Anna

  2. Lina skriver:

    Alltså er podd är ju bara bäst, skulle ge MYCKET för att få vara en fluga på väggen en dag i tvillingarna Lagergrens liv haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..