Två månader idag

Hipp hipp hurra för världens bästa lilla grismyra som fyller 2 månader idag. Tänk att det redan har gått två månader sen du kom och berikade våra liv! Vi älskar dig oändligt mycket.

image

Skärmavbild 2015-06-09 kl. 14.38.30

  1. Zarah skriver:

    Hipp hurra lilla ElsaPlutt ❤️

  2. Hej! I tvillingpodden så pratade ni i något avsnitt om ett barnmorskebesök som inte gick jättebra, det var i början av din graviditet tror jag och ni ville se könet men då sa barnmorskan att det var svårt för att du var ”mullig” eller dylik och ni pratade bara vidare lite snabbt om att du tydligen har tyckt att det har varigt en jobbig sak i livet. Om det nu inte är för jobbigt så skulle jag verkligen uppskatta om du har lust att skriva lite om det i bloggen. Jag är själv 18år och tycker att jag är mullig och är väldigt osäker med min kropp men är väldigt imponerad över hur stark du ändå verkar vara! Du kanske tycker att denna fråga är jättekonstig men jag skulle verkligen uppskatta om du kunde skriva lite om det i bloggen eller kanske prata om det i podden. För övrig så vill jag bara tacka för en väldigt fin blogg också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..