Överraskningstårta till Alice

Imorgon har Alice 1-årskalas för släkten och jag håller på och fixar en tårta som överraskning till henne. Hon älskar apor så temat är djungel och små apor. Jag älskar att göra tårtor med sugarpaste! Jag har planerat att göra banan och chokladfyllning. Kanske att jag slänger i ett lager hallon för att bryta av det söta.

image
image

  1. Maria skriver:

    Men ca duktig du är!! Jättefina 🙂

  2. Elle skriver:

    Vad duktig du är! Och en sådan supersnäll moster du är. 🙂

    Min syster är grym på att göra tårtor och jag skulle själv gärna vilja testa skapa figurer i sugarpaste, för att överraska henne för en gångs skull. Du inspirerar mig verkligen!:)

    Ha en superhärlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..