På väg till bröllopsplatsen

Nu sitter jag, Elsa, Angelica och Alice i bilen på väg till platsen där jag och Ibbe ska gifta oss nästa sommar. Det ska bli så kul att se hur det ser ut. Vi har bokat allt utan att veta det, haha. Lite knäppt men jag var höggravid och det började hetsas om att vi verkligen måste boka om det ska bli något bröllop – så vi bokade på en gång!

image

 

Elsa är finklädd dagen till ära!

  1. anna skriver:

    Hej Jessica. Tack för en mycket rolig podd. Ser fram emot att följa din och Angelicas youtube serie, det kommer bli en succe! Ni ville ha tips på saker ni kan filma, så nu kommer lite ideer: du kan filma va ni tog med i bb väska till dig o elsa, b, filma en förlossningberättels, lite klädhaul (när ni köper kläder till barnen), ge tips på barnrelaterade produkter, ta upp tvillingtema snack, visa lite inredning/husrenovering typ era altaner, visa nån härlig recept, visa små snuttar av era barn o milstolpar, bara prata fritt i några min om valfri ämne, filma snuttar from utflykter ni gör, berätta lite om småbarnslivet, berätta om ditt bröllop och planering kring det, snuttar ur familjelivet, ge tips på filmer/maträtt/allt möjligt som ni njuter av som ni vill dela med er. Bästa tipset är nog att kolla på känd en familjevlog serie på youtube och se om ni kan få inspo genom deras videos. De mest kända delar snuttar av sitt liv och man typ bara följer dem i deras vardag. sen kan ni va hur privata/öppna som ni vill. Kolla även vanja (glamom) youtube serie som är hur bra som helst och mkt härlig. Är säker på ni hittar er nisch och kommer va superhärliga att följa xx

  2. Lina skriver:

    Jag ha läst din blogg ett tag tillbaka efter jag insåg att både du & jag var gravida och skulle föda i Maj. Min son är född 27 maj och nu ha jag börjat lyssna på er podd och idag lyssnade jag på din Förlossningsberättelse lch jag började lipa då jag började tänka på min egen förlossningen men även den första dagen/ natten! Hoppas ni ha de bra nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..