Redo för playdate

Vi är på väg till Johanna för att leka med hennes döttrar Mira & Molly. Dessutom kommer flera av mammorna som vi gravidsimmade med och deras bebisar. Tänk att vi hoppade runt där med magarna i vattnet och nu är alla bebisar på utsidan (förutom Lille Skutt som kommer i september).

image
Här har vi en liten tjej som är taggad på att leka loss!

 

 1. Elin skriver:

  Underbar!

 2. hanna skriver:

  Vad har hon för utslag i pannan…?

  1. Det är inget utslag. Det är ett storkbett. 🙂 Det är ytliga blodkärl som brukar försvinna under barnets första levnadsår.

 3. Fina lilla Elsa! Hon ser alltid så glad och mysig ut 🙂 Och i så tjusiga små outfits dessutom 😀

  Måste bara kommentera senaste avsnittet av Tvillingpodden, som jag för övrigt ääääälskar och längtar efter varje vecka. När ni pratade om långa pungar, så kom jag att tänka på när jag gick på högstadiet, förmodligen i åttan/nian (detta var 2004-2005), så myntades begreppet PLÄP. PLÄP står för Pung Längre Än Penis! Hahahaha! Jag vet inte varifrån detta uttryck kom eller om någon snappat upp det någonstans, men det användes frekvent som skämt ett tag, främst killarna emellan. Det var poppis att säga till någon som ännu inte var insatt i begreppet PLÄP att ”höhöhöhö har du pläp? har du det? va? va?”.
  Ja, du fattar. Tror även någon stackars timid manlig lärare fick frågan, men aldrig (förhoppningsvis) fick reda på vad det betydde. Bara ett sjukt sidospår, men om ni inte är bekanta med begreppet så kan ni nu sätta ord på företeelsen Pung Längre Än Penis. Hahaha!

  Kram på dig och tack för en svinbra blogg och podd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..