10 veckor av ren kärlek

Idag är det exakt 10 veckor sen Elsa valde att komma ut och förändra våra liv för alltid. 10 veckor av mindre sömn än vanligt, men så otroligt mycket mer kärlek än jag någonsin hade trott. Elsa är det finaste och bästa som har hänt mig. Tänk att någon så liten kan göra så mycket. Älskade Elsa Ibohm Lagergren. Jag älskar dig till månen och tillbaka – tusen varv.

image

image

 

  1. Emma skriver:

    Ja visst är den här kärleken SÅ mycket större än man någonsin kunna fattat! Vår lilla kille kom precis 6 dagar före eran sötnos och minns jag rätt tror jag vi båda hade BF 30/5?! 🙂 Det är i vilket fall jätteroligt att följa dig när man själv är på nästan precis samma ”ställe” med bebisen – och att det är första barnet för oss båda 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..