Bröllop 2017

Jag var iväg med Angelica förra veckan och kollade på lokalen som jag och Ibbe har bokat för bröllopet nästa sommar. Det var så långt från vad jag hade tänkt mig att jag nästan börjar grina bara jag tänker på det. Allt glitter och fluff i världen skulle inte kunna rädda upp det. Läget vara bara totalt fel. Man kände bara – nej nej nej och åter nej. Nu är vi på jakt efter en ny plats men eftersom att vi är ute i icke god tid så kanske vi måste skjuta på allt till sommaren 2017. Egentligen finns det bara fördelar med att skjuta på det. Vi hinner hitta det perfekta stället, vi hinner spara mer pengar, Elsa kommer vara äldre och vi hinner planera allt utan stress. Jag vet att ett bröllop inte behöver kosta skjortan, men vi vill bjuda över 70 personer och då blir det per automatik ganska mycket pengar som går åt.

image

Följ gärna mig på Pinterest för att se hur jag har tänkt mig vårt bröllop. Jessica Lagergren – wedding.

 1. Åh vad kul med bröllopsplaner! Jag har tyvärr inte riktigt fått med min sambo på de planerna ännu 😉

 2. Elin skriver:

  Kan du inte beskriva lite vad du letar efter kanske vi läsare kan hjälpa till med lite tips? Och grattis till lilla Elsa. Hon är underbar!

 3. Hej! Jag hittar inte dig på pintrest, jag hittar bara Angelica när jag söker på Jessica Lagergren?!

  1. Konstigt 🙁 Hon är iofs minst lika rolig att följa 😉 Hon har gjort en ”Jessicas wedding”. Vad heter du på Pinterest? Så kan jag följa dig så ser du mig. 🙂

 4. Ojdå, det var inte roligt. Jag ska gifta mig nästa sommar, vi har inte bokat någonting ännu, blev lite orolig nu… Hehe… :S men bra råd å kolla lokalen innan man bokar, tack!

 5. Hanna skriver:

  När planerar ni att skaffa barn nummer två? Om ni nu vill ha fler barn.

   1. Hanna skriver:

    Inte jättetätt som din syster?

    1. 2-3 års mellanrum känns som sagt lagom för oss. Men jag förstår verkligen om man vill ha tätare. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..