Ett hjärtskärande skrik

Usch vad det var jobbigt när lilla E fick vaccin. Först fick hon rota-vaccin som är ett drickvaccin. Det tyckte hon var gott men sen när hon blev stucken i låret skrek hon som en liten griskulting. Jag blev helt svettig och hon satt i mitt knä hela tiden. Det första skriket hann knappt gå över förens hon fick spruta nummer två i andra benet. Hennes skrik var verkligen hjärtskärande men som tur var gick det över på bara någon minut och hon somnade i min famn. Lilla lilla skrutt. Nu har vi en helt obokad dag och ska bara vara hemma och vila. Man vet ju inte om hon reagerar med feber men om så är fallet vill jag inte vara ute och flänga. Jag ska försöka jobba lite också. Jag frilansar för magasinet SOLO och skriver en del av skönhetssidorna. Så himla roligt extrajobb!

image
image

  1. Carro skriver:

    Ett tips är att vid nästa vaccin så kräv att de tar dit en till sköterska el läkare så att de kan ge båda sprutorna samtidigt. Det finns alltid en till sköterska/läkare någonstans på vårdcentralen, meddela din BVC-ssk att du vill ha det så i förväg så får dom se till att ordna det. Det borde för övrigt vara rutin (vilket det är på många ställen)! Ha det bra!

  2. Åh stackars lilla sötisen. Här sticker de i bägge benen samtidigt så att de slipper bli två ajaj. Snart dax för melker då han närmar sig 1 år och storebror som ska ha 5 års vaccin.
    Tack för en supermysig blogg. Lyssnade på tvillingpodden imorse. De två senaste avsnittet å va ja skratta. Tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..