Afternoon tea

Idag var jag och Elsius bjudna på afternoon tea i Täby. Det var bästaste Sheila som gjorde detta härliga bloggevent i samarbete med Amvina.
Angelica, Knivlisa och Annika var på plats och det var verkligen supermysigt. Vi fick klämma och känna på nya produkter från bland annat Vinter & Bloom (fd. Bliss Sthlm). Det bjöds på härliga bakverk där Lisa hittade en mini-cup cake som tydligen var det godaste hon någonsin ätit i hela sitt liv. Sedan sa hon:
”Ja, Jessica, DU om någon borde ju veta vad som är gott.”
Jag: ………
Jag tog det inte som en komplimang utan som att jag stoppar i mig allt i min väg och därför vet vad som är gott. Lisa skrattade bara och sa att det inte alls var det hon menade utan syftade på att jag tycker om att baka. Well…! Haha!

amvina_1

amvina_2

amvina_3

amvina_5

amvina_6

amvina_7

  1. Haha tack för länken själv! Och Ja SJÄLVKLART syftade jag på att du är mästarbakaren of all times, jag har aldrig träffat någon som är bättre på att baka. Förutom möjligtvis den där cupcakebagaren, men hen har jag ju inte träffat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..