En reaktion på vaccinet

Vi var på akuten i max 40 min. Dom var supersnabba och så himla gulliga. När vi kom dit blev Elsius jätteglad och log stort mot läkaren. Han trodde att febern berodde på vaccinet och att vi inte behövde vara oroliga. Så skönt!

  1. Carro skriver:

    Våran lilla tjej tog vaccinet förra veckan och fick 39,9 på kvällen! Blev sjukt skraj när man såg siffrorna, men hon sov så bestämde oss för att ge alvedon och kolla till henne under natten. Då hade febern gått ner, sen hade hon typ 38 dagen efter och sen var febern borta. Inser att hon kommer att få så hög feber fler gånger under sina småbarnsår, så försöker att inte freaka ur totalt när termometern börjar närma sig 40 :S… Får lita på att allmäntillståndet säger mer om bebisens mående än tempen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..