I väntan på vattnet

Angelica väntar på att hennes förlossning ska starta och försöker komma på saker att göra i väntans tider så att säga. Hon har bf 12 september. Nu har vi projekt måla om krukor. Lätt och så fint! Stefan ska köpa färska kryddväxter att ha i krukorna sen. Vad kan hon mer göra? Hon har foglossning från helvetet så inga galna aktiviteter funkar.

image
image

 1. Emma skriver:

  BAKA!!! Är ju perfekt att baka bullar och kakor att fylla frysen med. Då finns det att bjuda gästerna som kommer på besök när Lille-Skutt kommit ut

 2. Madde skriver:

  Hej! Först och främst vill jag säga att jag följer er podd slaviskt, den får alltid måndagarna att bli roligare!
  Jag har en fråga kring era barn. Elsa och lille skutt kommer ju att vara födda samma år, kommer ni att vilja att de går i samma klass sen när det är dags? Jag tänker att eftersom ni umgås så intensivt så kommer troligen era barn att bli mycket nära varandra. Jag har själv en kusin (är som syskon) som jag gick i samma klass som, skulle aldrig vilja haft det på annat sätt, men det finns ju båda för- och nackdelar med det upplägget. Nyfiken på hur ni tänker kring det! 🙂

  1. Hejsan! Tack, vad roligt att höra! 🙂 Tusen tack för att du lyssnar! Vi har nog inte funderat över det alls än. Jag hoppas ju såklart att vi bor nära varandra när det är dags för Elsa och Skutten att börja skolan, men det vet vi inte än. 🙂 Stor kram!

 3. Baka något enkelt. Kolla in bra serier. Dokumentärer på svt play. Sova. Köpa någon bra tidning. Tvätta bebiskläder. Inreda till babyn.

 4. M skriver:

  Wasgij-pussel! Kolla upp det, så himla roligt 🙂

 5. Kajsa skriver:

  Hej Jessica! Tack för en bra blogg, så kul att följa dig & din syster. Ni har enligt mig de bästa bloggarna om barn & föräldraskap! 🙂 Min dotter Alma föddes 2 dagar efter Elsa & vi hade väldigt lika förlossningar. 24h med en tuff slutspurt! Jag blev sjukskriven i slutet av mars & gick en vecka över tiden, så hade en del tid. Var också rätt orörlig i slutet så fick också hålla mig till lugna aktiviteter. Ett litet projekt jag hade var att göra fotoalbum från min möhippa, mitt & min mans bröllop förra sommaren samt bröllopsresan. Det är ju så roligt att ha bilder framkallade & kul att pyssla ihop fina album
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..