Återkoll hos barnmorskan

Nu är jag på väg till min älskade barnmorska Mia för återkoll efter graviditeten/förlossningen. Med mig har jag tvilling och såklart lilla E. På schemat idag står lunch med två kompisar sen mamma/babyyoga. Nästa vecka ska jag inte boka upp mig så mycket utan bara ta dagarna som dom kommer. Jag vill sy Elsas klänning och göra dopinbjudningar. Jag har precis skapat en mapp på Pinterest som heter Dop om ni vill följa den. 🙂

image

Elsa är pepp på torsdag! Hon var sååå glad när hon vaknade. Morgonen är den mysigaste stunden på hela dagen tycker jag.

 1. Frida skriver:

  Sån liten gullfis hon är!
  Tänkte precis att hon och Alice är lika, fast med en touch av Ibbe också!

 2. L igen skriver:

  😉 vill bara tillägga att kudden nu då är till bebisen i magen å inte till dottern 😉 ha ha..
  Lät lite konstigt nu när ja läste va ja skrev 😉

 3. L skriver:

  Hej! Så himla söt är hon lilla Elsa! En fråga, är ni nöjda med den där kudden hon har där i babynestet? … Funderar på att skaffa en sån då vår dotter fick lite platt huvud på ena sidan som hon behövde gå till sjukgymnast för när hon va bebis.
  Ligger dom kvar bra på den där kudden?
  Ha så mysigt på yogan idag!
  / hon vid bilen 😉

  1. Hej! Elsa har också platt huvud på ena sidan… Så jag vet ärligt talat inte hur mkt den hjälper. När får man råd om att gå till sjukgymnast? Och vad får man göra där? Stor kram!

   1. L skriver:

    Jag tog själv upp det på Bvc när jag märkte det…. Å dom skrev en remiss till sjukgymnasten för vår dotter ville helst ha sitt huvud vridet år höger. Antagligen var hon stel i nacken efter att ha legat snett i magen på slutet.
    Sjukgymnasten gav oss övningar att stärka upp nackmusklerna på andra sidan och jag fick även råd om tex bära å lyfta upp henne från ”andra hållet” 😉 oftast har man själv en favvo sida å ett visst sätt eller vinkel man lyfter upp dom på. Hade inte tänkt på det innan 😉

    Å sen fick hon även råd om att ligga i en ”kil-kudde” så hon inte kunde lägga sig åt höger på ett par månader. Hemskt var det .. Men det blev bra till slut 😉

    Så denna gånger tänkte jag va extra uppmärksam för de va ett jäkla jobb de där 😉

    Kram!!

 4. Malle skriver:

  Oj va lik Alice hon var här

 5. Anna J skriver:

  Vi ska ha dop i mitten av september och försöker finkamma Pinterest på inspo. Lutar åt ett ljusrosa inferno just nu haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..