Fixar dopinbjudningar

Förra veckan fick jag en inbjudan till ett dop som äger rum en vecka EFTER Elsas dop. Då fick jag lite panik! Vet ni hur dyrt det är att beställa dopkort på nätet? Jag hittade mallar som kostar 10kr per kort. Förlåt fotoföretagen men det är ju helt orimligt! Jag bestämde mig för att göra egna istället. Jag har inspirerats av en jättefin inbjudan som jag hittade på pinterest. Om man tittar på min bredvid den blir min tokful men det kommer ju inte folk göra som får en inbjudan, haha. Jag ääääälskar att göra saker i InDesign.  Det är lite pilligt men när man väl kan programmet är det superkul. När min kompis gifte sig i våras gjorde jag en ”HäntExtra-tidning” med innehåll från möhippan.

Såhär långt har jag iaf kommit med inbjudan nu. Jag tänker att det kanske ska vara tre ballonger bakom rådjuret också. Vi får se. Vad tycks?

image

 1. emma skriver:

  jättefin!!!!!! =)

 2. Anna J skriver:

  Supersöt!
  Känner mig helkass…gjorde ett event på Facebook och bjöd in alla den vägen . Men jag orka bara inte. Får fläska på på dagen D istället haha.
  Ska bli kul att följa dina förberedelser när man själv håller på för fullt 🙂

 3. vi hade dop för Chloe för två veckor sedan och det bästa jag kunde ha gjort var att se till att ha hjälp med ALLT under själva dagen. Ni kommer ha fullt upp med att hälsa på folk, tacka för att dom kom och hålla Elsa nöjd. Haha. Så tips! Lej ut sånt som att se till att alla får mat/dryck och annat praktiskt under dagen så ni kan fokusera på Elsa och gästerna. 🙂

 4. Emelie skriver:

  Blir säkert jättefint! Är pilligt med dopinbjudningar. Vi ska ha dop i början av oktober och skickade ut våra förra veckan. Hade gjort dom själv med ett foto av bebis på framsidan. Så mycket att fixa för ett dop ju. Ska ni bjuda på mat eller fika? Vi ska ha fikabuffe men tar gärna emot tips på vad man kan servera! Har tänkt baka allt utom tårtan själv hur man nu ska hinna med det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..