Inte lika avslappnad

Under yogan var lilla Elsius långt ifrån lika nöjd som sist. Då sov hon sig igenom nästan hela passet. Idag ville hon äta och sedan vara nära nära. Jag kunde göra några övningar men blev inte riktigt lika avslappnad den här gången som sist. Jag såg precis att dom har NITTIO minuters massage här för 750kr. Jag repeterar 90 min!! Det vore så fantastiskt med barnvakt i 90 min och få kroppen ordentligt genomknådad. Nu väntar vi på att Angelica ska gravidyoga klart. Såklart är lilla fismunken hur nöjd som helst nu.

image

 1. Måste bara berätta att jag älskar din blogg, det är så kul att läsa när någon är så öppen och ärlig 🙂 du verkar vara en sjukt härlig och vettig människa!

  1. Men tack!! Gud vad gulligt skrivet! 🙂 <3 Tack för att du läser. Stor kram!

 2. Lilla bebisen då jag har en fråga om ersättning igen… På natten. Går du upp varje gång eller har du ersättning och sådant vid sängen förberett redan?

  1. Hejsan! Jag går upp på natten. Nu äter hon var tredje timme så om jag går och lägger mig kl. 00.00 blir nattmatningen runt 03, sen morgonmatning vid 06. 🙂 Nu när lilla E är 3 månader tar jag vatten från kranen, men innan kokade jag upp vatten och hade kallt vatten i kylen som jag sedan värmde i micron. Värmer i micron gör jag fortfarande. 🙂 Jag har hört andra som har termos med varmt vatten vid sängen, men för mig känns det lättare att bara hoppa ner i köket. 🙂 Stor kram!

   1. Tack! Jag gör som dig och han äter som din lilla också. Alltid bra att få höra hur andra gör. Då känner mig sig inte ensam och som att allt är jobbigt. Utan naturligt.

    1. Ja, helt lätt är det ju inte. Men jag tycker att man vänjer sig. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..