En hel natts sömn + lite till

Det har hänt några enstaka gånger att Elsa har sovit en hel natt och jag blir lika chockad varje gång! Igår somnade hon 00:00 efter matning och vaknade – hold your horses – 06:00!! Magiskt! Men vet ni vad som hände sen? Jag matade henni 06 och sen somnade hon om tills NU?! Och nej, hon har ingen feber. Hon är bara trött! Jag slog till på en ansiktsbehandling på mig själv och går runt med inpackning i håret. Livet! Nu ska Elsius och jag leka! 🙂

image

 

  1. Anna J skriver:

    Aaaaweee längtar till den dagen. Lillan är 12 v och åt ett, halv tre, fem, halv sju och vakna åtta. Så det blev 6 halvtimmars sömn i natt. Älskar mammalivet men sömnbristen känns som tortyr. Men när hon brister ut i ett leende på morgonen är allt förlåtet 😉
    Hoppas få uppleva fem timmar i rad snart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..