Redo för farmor

Idag kommer min farmor på besök. Hon har inte träffat lilla Elsius.

Min farmor är megavacker! Jag tänkte få till en generationsbild med farmor, pappa (som också kommer), mig och Elsa. Vi har städat hela huset i ren panik. Varför gör man (läs vi) det precis innan man ska få besök? En annan sak man inte gör precis innan besök är att prata bröllopsbudget. Tips från coachen. Så pass härlig stämning här hemma just nu…

Elsa är iaf nöjd och glad!

image
image

  1. Therese skriver:

    känner igen det där med panik städ! Hahahaha

  2. Anna J skriver:

    Haha samma stämning som här efter att vi diskuterat nattpass och sömntimmar #överleverrelationensömnbristenförstaåretklarardenallt

  3. Emma skriver:

    Skulle vara jätteroligt om du skrev mer om (eller att ni pratade om i podden) det kommande bröllopet! 🙂 Hur ni tänker kring klänning, ringar osv. Älskar sånt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..