Loppi höstevent

Nu är jag hemma igen efter Loppis härliga höstevent. Det var superkul att få träffa alla andra bloggare från Loppi och Vimedbarn. 🙂 Nu ska jag och Angelica spela in ett nytt avsnitt av Tvillingpodden som för övrigt hade nedladdningsrekord förra veckan. Det var över 17 894 personer som laddade ner Tvillingpodden. Det är SÅ roligt! Tack ni som lyssnar och ännu mer tack till er som sprider podden vidare. Ni är guld värda!

Roligaste Knivlisa gick modevisning och även en av de fagraste människorna jag vet – Tilde Fröling. Hur snygg är inte den kvinnan? Fina fina Elisabeth gick också modevisningen. Mest nöjd är jag över mitt köp av Kristin Kaspersens nya bok Good Food”. Nu ska jag försöka lära mig laga mat som Ibbe kan och vill äta. Hittills när jag har lagat mat säger han att det är som barnmat… okryddat och… tråkigt. Här kommer lite bilder från dagen.

loppi_1
loppi_5
loppi_4
loppi_2
loppi_3

  1. myran83 skriver:

    Å hoppas du hade en rolig dag på Loppi ´s event. tyvärr kunde jag inte gå 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..