Mot Loppi höstevent

Nu är jag och Angelica på väg till Loppis stora höstevent. Det blir mitt första Loppievent så det ska bli kul! Efter eventet blir det som vanligt inspelning av Tvillingpodden. Har ni några önskemål på vad vi ska ta upp? 🙂

image
Bild från i veckan. Älskade twinnie.

 

 1. Önskar längre poddar! 😉

  1. Din önskan är vår lag! Dagens avsnitt är extra långt! 😀

 2. Sara skriver:

  Hej! Inget förslag på innehåll men önskar att avsnittet ska vara cirka 65minuter. Jag ska springa Tjejmilen på lördag och tänkte att ni skulle få vara mitt sällskap när jag springer, förhoppningsvis, min första mil någonsin. Tack för en bra podd!:)

  1. Vi har spelat in nu…Spara avsnittet till lördag 😉

   1. Sara skriver:

    Tusen tack! Det ska jag göra:)

 3. Helene skriver:

  Hei! Du har tidligere fortalt at du har bodd i Norge, så jeg lurer på hva du gjorde i Norge og hva dere syns om Norge og nordmenn? Elsker podden deres! Klem

 4. Hej på er spralliga sprallisar!
  Jag längtar till varje måndag när ett nytt avsnitt av tvillingpodden kommer ut! Tack för en helt fantastisk podd som innehåller allt från gapflabb till tårar!
  Jag undrar om ni färgat håret i någon crazy färg som ni sedan ångrade?
  Jag undrar också om det var en självklarhet att ni ville bli det ni arbetar med idag, när ni var yngre? Skulle ni vilja byta karriär för 1 år? Och isåfall till vilket?
  Ha en fortsatt trevlig sommar! Kramar <3

 5. Ida skriver:

  Jag som är en ganska ung mamma till en 3 månadera bebis och mest omsluts av mina ickemamma-kompisar som knappt kan hålla reda på mobilen skulle gärna vilja lyssna på lite snack om småbarnsliv då jag saknar det till vardags. Hur ni upplever det, saker som inte blev som man tänkt både det fina stunderna och de lite mindre glamorösa. Det är alltid kul att höra andras upplevelser och erfarenheter. Tack för en rolig podd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..