Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Ni hittar det här, i itunes och i poddcaster-appen. I det här avsnittet pratar jag och Angelica bland annat om en eventuell graviditet, konstiga saker i stjärten och kärleken till grannlandet Norge. Vi pratar även om dagen då jag fick håret färgat grönt. Hoppas att ni vill lyssna!

IMG_2256

  1. Mia skriver:

    Lyssnade! Har som du, en spricka i den ena inre blygdisen. Stygnen släppte o de sa att de kommer växa ihop av sig självt. It did not. Gör inte ont längre men jag är besviken att de inte sydda ihop det igen, TROTS att jag bokade ett återbesök o bad om det. Ingen fara egentligen men det gör att jag ser annorlunda ut än innan förlossningen, vilket jag inte gillar.
    Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..