Lyssna på mamma

Nej men alltså jag vet inte var jag ska börja. Jag orkar inte med mig själv. Jag är trött. Jag är så fruktansvärt trött. För några dagar sen fick jag en vagel i ögat. Vad gör jag? Googlar. Vad får jag för svar på behandling? Massera. Jag masserar. Vad händer? Det blir värre. Vad gör jag då? Jag hör av mig till mamma som har jobbat som undersköterska. Vad säger hon? LÅT den vara!! Pilla inte! Massera inte. Bara låt den vara! Vad gör jag? Jag pillar. Jag trycker. Jag masserar. ”Om den bara trycks bort kommer den här bultande känslan försvinna.” Vad händer? Det blir 400.000 gånger värre. Idag kan jag knappt öppna ögat. Det varar. Det svider. Det bultar. Jag vill bara grina. Jag hade ställt klockan för att gå ut och gå. Ta tag i mig själv. Nu stänger jag av larmet, drar täcket över huvudet och ber till Gud att Elsa är lika trött som jag i minst två timmar till och att när jag vaknar är ögat bra igen och jag är jordens piggaste människa.

/grinbritt.

image

 

 1. Jag drömde en dröm som jag tyckte verkade så verklig! Jag drömde att du skrev på din blogg att du hade plussat med andra barnet och att du skulle ha BF samma vecka som Elsa är född. 😀

  Jag har läst förut att man kan ta lite av sitt eget saliv på en bomullstops, som man sedan ska lägga lite vid vageln i ögat upprepande gånger under dagen. Och det har faktiskt hjälpt mig när jag haft en vagel i ögat! Så pröva det! Det kan ju inte bli värre. Men va försiktig!
  Kramar <3

 2. Annika skriver:

  Hej! Jag brukar gnida en guldring mot. En gammal huskur, tycker det funkar! Krya på dig

 3. Sanna skriver:

  Vagel i ögat är inte kul! Vill inte komma med någon pekpinne men använd inget ögonsmink så länge som den är kvar. Hoppas den försvinner fort!

 4. Lina skriver:

  Men fy vad jobbigt, jag har aldrig haft en så stor vagel men en liten en kan ju vara minst lika irriterande! Usch hoppas det bli bättre under dagen..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..