Mot läkaren

Givetvis var inte ögat bättre efter att jag hade somnat om – tvärtom tyvärr. Varning för vidrig bild! Jag har fått en läkartid vid 14. Förmodligen blir det inläggning direkt på husläkarmottagningen. Då har mamma lovat att komma med tidning & godis. Haha, mysigt! Nej, men man får väl nån salva eller? Hur snabbt blir det bra? Har saker på schemat imorn… Men det kanske får vänta.

image
Aj!

 

 1. lin skriver:

  Åh, har sånna någon gång per halvår. Men det ser typ ut sådär innan det försvinner för min del. Så hoppas det är borta imorgon!

 2. Jenny W skriver:

  Usch. Ser ut att göra ont… Hoppas att du kan få hjälp hos läkaren!

 3. Emma skriver:

  Hej! Har världens bästa tips mot vagel i ögat. Ta lite vatten i ett glas, ha i massa salt, rör om och badda sen med en tops på vageln. Lovar att den är borta i morgon
  Mvh Emma

 4. Åh nej stackare 🙁 det gör ju så jäkla ont

 5. Emma skriver:

  Jag har fått sådär typ en gång om året senaste åren. Det slutar aldrig svullna jag använde hundens ögondroppar som var inflammationsdämpande. Finns receptfritt på Apoteket. Vet hur vidrigt jävla ont det gör:( krya!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..