Smakportion – en succé

Igår fick Elsa smaka äpple/blåbärspuré. Hon verkade gilla det! Jag fick en kommentar på insta om mängden, men ni behöver icke vara oroliga. Hon fick i sig max 1/4-dels tesked. Hon tyckte att det var allra roligast att känna på purén och kladda. Så himla gulligt! På Instagram kan ni se ett filmklipp från provsmakningen. jessicalagergren heter jag där. 🙂

image

 1. Linda skriver:

  Hej!
  Så roligt att börja med smakportioner. Men varför måste man kommentera hur mycket man SKA ge? Min tjeja åt några bambino skedar när hon började med smakportioner. Hon älskade det

  Kör på som du känner Jessica!

 2. Camilla skriver:

  Hej! Vore toppen om ni kunde prata lite om hur ni gör med amning/ersättning, hur ofta era barn äter på dagen/natten i podden. Jag ammar själv men tycker nog att det är mer jobbigt/ont än härligt som alla verkar tycka… Tack för knäpp podd! 🙂

 3. Maja skriver:

  Men gullunge! Haha! Så söt att man bara döööör! Fick lust att göra en till…

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..