Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag och helg! Snyltis är på sitt bästa humör. Jag har en förkylning som lurar men jag hoppas hoppas hoppas att den inte bryter ut! Vad ska ni hitta på i helgen? Och ska ni på Loppis event på måndag? Jag ska gå barnvagnscatwalk då! 😀

image

  1. Emmelie skriver:

    Jag ska dit på måndag, flörtade till mig så en kompis följer med och kan ta ena tvillingen i sele så jag inte behöver bära på båda 😉 trevlig helg!

  2. Sanna skriver:

    Men åh va kuuul!! Då hoppas jag att man får säga hej och låta Snyltis träffa sin blivande man – Korven, haha! Kramar och ha en härlig fredag<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..