Bebisen är sjuk

Elsa vaknade med hosta, rossel och snorig nos. Hon har aldrig varit förkyld förut så det känns fruktansvärt i mitt hjärta. Det blir ingen Babylove för oss idag. Vi får stanna hemma och mysa i soffan istället. Det känns så otroligt tråkigt, men om jag hade släpat in henne hela vägen till stan hade det enbart varit för min egen skull och det känns inte rätt. Hoppas att alla ni som ska på eventet får en toppendag! Nu skulle jag vilja ha era bästa förkylningstips. Jag har gett henne näsdroppar så att hon kunde äta. Hon är så snorig att hon knappt kan andas genom nosen. Hon har ingen feber som tur är. Sist hon hade feber blev hon inlagd på sjukhus och det var helt fruktansvärt. Nu har skrutten somnat om i sitt nest och jag borde passa på att göra detsamma. Inatt drömde jag att hon blev kidnappad, en fruktansvärd mardröm som fortsatte även fast jag vaknade och somnade om.

image
Min lilla sjukling. <3

 1. Hanna skriver:

  Tänkte också tipsa om Physiomer baby, den är såååå bra! 🙂 Hoppas Elsa blir frisk snart!

 2. Jennie skriver:

  Hej! Min nu 4,5 månaders fick RS och då var vår favorit Physiomer baby! Högläg, babysittern sov han i när det var som värst.

 3. camilla skriver:

  Hej

  Testa snorsugen näsfrida från apoteket. Kanon! Krya på

 4. Sanni skriver:

  Hej! Tack för en rolig blogg! Den känns så äkta på något sätt 🙂

  Mina bästa tips är att låta bebis sova i bilens babyskydd (om bebis tillåter förstås) så att kroppen är lite upprätt. Hjälper om näsan är täppt och om det samlas massa slem i halsen. Om
  Hon har massa slem i halsen så är det enligt vår BVC bra att låta dem dricka lite vatten efter ersättning eftersom ersättning är slembildande..

  Det var nog det! Hoppas att hon kryar på sig lilla sötnosen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..