Orimligt

Men alltså jag orkar inte med mig själv. Jag sitter och grinar för att jag tycker så synd om mig själv. Jag väljer ju såklart Elsas välmående osv framför allting annat, därför är vi ju hemma. Men jag tycker på riktigt att det är så fruktansvärt tråkigt att jag missar dagens event. Jag känner mig som Madicken när hon har fått hjärnskakning och missar skolutflykten. Ja, jag är superfjantig och larvig och alla ord man kan komma på. Men jag är ändå ledsen. Jätteledsen. Ibland är det jobbigt att ha så nära till sina känslor. Jag gråter för minsta lilla, men jag skrattar ju också åt allt som är det yggemygge-minsta roligt. Härligt på ett sätt, men idag är det inge kul faktiskt.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 10.20.19

 1. Matilda skriver:

  Hög igenkänningsfaktor!!!

 2. Frida skriver:

  Hej hej Jessica! Ni har verkligen en jäääätte rolig och bra podd, skrattar högt varje avsnitt. Nu till frågan, ni pratade för någon/några månader sen att ni skulle skaffa en youtube-kanal. Är det inte dags snart? Kan inte tänka mig att det blir annat än succé! Puss och kram / erat största fan Frida

  1. Hej bästa du!
   Tack snälla! Jo, det är verkligen dags. Vi ska ta tag i det. 🙂 Håll utkik! 😀
   stor kram

 3. Therese skriver:

  Skönt att läsa att man inte är ensam.. Har jag sett fram emot något och det inte blir av så reagerar jag likadant. Men det viktiga är att ens barn går före.. Skickar en kram!

 4. Åsa skriver:

  Krya på bebisen!

 5. Elle skriver:

  Men skrutten!
  Det kommer att komma en massa bra event där du är med! Det är jag säker på!
  Kan du inte se till att göra detta till världens mysigaste kväll i stället? Köp hem någon Ben & Jerry, hämtmat och sen fixar ni någon bra film, du och gubben.

  Skulle inte bli förvånad m du går på Mamas catwalk framöver, de dörrar som stängs gör att ngt annat öppnas! Glöm inte det! Eller så sätter du dig och gör upp värsta planen för revansch. Just i dag när du är hemma kanske är tiden för att spåna på din egna youtubeserie??
  Du vet ju att du redan är bäst oavsett om du är med där eller inte. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..