Tvillingpodden avsnitt 43

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. I det här avsnittet pratar vi om hur det är att ha sex efter att man har fött barn. Angelica har fått för sig att min slida är extremt stor och djup. Så stor att hela Ibbe får plats och bara fötterna sticker ut. Ja, som vanligt är det en extremt barnslig nivå, men det gillar ju vi. Hoppas att ni vill lyssna! Ni hittar det och alla andra avsnitt HÄR eller i itunes, eller poddcasterappen.

IMG_3613

 1. Sara skriver:

  Hahaha! Ska lyssna under bsrnvagnspromenaden imorgon :).

  Jag är förvånad faktiskt att sex känns likadant som innan förlossningen, kanske till och med lite bättre! Hade fått för mig att det skulle vara som att vifta en prinskorv i globen…

 2. emma skriver:

  vill ha längre avsnitt!!!! <3 ni är så roliga haha =)

 3. Frida skriver:

  Skrattade så jag grät när jag lyssnade på avsnittet under dagens barnvagnspromenad. De jag mötte på vägen måste ju trott att jag var smått galen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..