Kan inte sova

Varje dag går jag en promenad. Det är nästan alltid samma runda som tar 45 min eller en timme beroende på hur fort jag går. Men idag hände något på min runda som gjorde mig rädd. Angelica var med (tack gode Gud för det) och så möter vi en man men en hund. Jag och Angelica märker att han stirrar på oss från långt håll. Ni vet en sån isande känsla man kan få när man vet att man är iakttagen. Han kom hur som helst närmre och lite för nära för vad som känns bekvämt. Han sa ”hej!” Både jag och Angelica sa hej tillbaka men han var väldigt snabb med att säga ”ni har ingen hund men man kan säga hej ändå. Fast vi bor i Sverige”. Orden låter ju såhär i efterhand varken läskiga eller hotfulla men jag lovar att om jag hade mött honom ensam hade jag kissat på mig av rädsla. Nu kan jag inte sluta tänka på hans obehagliga blick och läskiga sätt… Och jag kommer absolut inte våga promenera där ensam nått mer… Apropå rädslor tänkte jag publicera en lista imorn på saker som absolut inte får hända ens barn! Hoppas ni iaf sover gott, vi hörs imorn. Kram J

 1. Nej men vaffan inte vid Martins 🙁
  Vad var det för hund?
  /lättskrämd

 2. Lena skriver:

  Vad obehagligt! Var också med om en otäck grej för några veckor sedan. Var ute på promenad och möter en äldre man som cyklar., han ser väl lite skum ut men jag tänker inte mer på det och går åt sidan så att han kan möta mig. Och precis när han möter mig drar han en loska och spottar på mig. Blev så arg! Och Ledsen…. Tyvärr finns det många människor som mår dåligt i världen och som de gärna tar ut på andra.

 3. Lisa skriver:

  Ja, förstår vad du menar. Ibalnd känner man bara att det är på ett hotfullt sätt eller en stämning. Kan få den känslan ibland när en man går en bit bakom mig. Kan bli så rädd att ja börjar springa.
  Kram

 4. Lina skriver:

  Men fy! Låter riktigt obehagligt. Hoppas att du slipper honom i fortsättningen.

 5. Olivia skriver:

  Men fy 🙁 vart var det någonstans?

  1. Precis vid gamla ”Martins” nere vid vattnet… mot favvan! 🙁

   1. Olivia skriver:

    Usch! Jag som går själv nästan dagligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..