Så mycket har jag tappat första veckan

Heeeej och håååå äntligen måndag! Jag var så pepp på att ställa mig på vågen efter första veckan och efteråt är jag om möjligt ÄNNU mer pepp på en ny vecka. Vågen visade -2,6kg. MINUS TVÅ KOMMA SEX. Jag är såååå glad och nöjd. Nu är det bara att ta en dag i taget, en vecka i taget så ska jag ha nått målet i september nästa år. Tack för all er pepp! Ni är verkligen världens bästa läsare. En del av minskningen har jag Elsbritt att tacka. Hon vill sitta i Babybjörnen när vi går ut och går vilket betyder +7kg (tror jag, ska till Bvc på onsdag).

image

 1. Amanda skriver:

  Såg att du skrev i ett tidigare inlägg att Elsa inte gillar att vara i vagnen när du är ute och promenerar. Nu har du ju inte bett om tips men jag tänkte ändå tipsa om att byta till sittdelen på vagnen, kanske du redan gjort det? Har för mig att du har en bugaboo som har ergonomisk sittdel? Dom kan man byta till tidigare, det funkade för mig i alla fall. Jag kunde inte använda vagnen innan jag bytte 🙂

 2. Hanna skriver:

  Tack! Du fick mig att börja med VV idag! Är så pepp och hoppas verkligen på denna gången! Massa lycka till, ska bli såå kul att följa dig!
  Älskar podden! Kram!

  1. Men åh vad roligt att höra!! 🙂 Stort lycka till till dig också. Vi får peppa varandra! 🙂 Stor kram!

 3. Wow, vilken start. Shit vad bra jobbat, heja dig!
  Tycker du är så fin oavsett men man ska må bra på insidan också.
  Varm kram och hejarop!

 4. Sofia skriver:

  You go girl!! Jag behöver också jobba bort några kilon! Ridning och jogg för min del, blir inspirerad av dig!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..