Nominerad till Årets Föräldrarblogg

Tusen tusen tack till alla som nominerade mig!!! Jag är nu en av fem som går att rösta på. Jag skulle bli så otroligt glad om ni ville rösta på mig. 🙂 Ni gör det HÄR. <3 Tack tack tack!!!

image

 1. Nu har jag röstat! Du är bäst

 2. Fia skriver:

  Lyssnar på er pod och hörde er prata om Nille å Linus. Jag blev helt paff, jag hade en kompis som jag gick gymnasiet med 2001-2004 och hon var tillsammans med Linus under de första åren, alltså 2001-2003 ungefär. Nille gick även samma gymnasie som min syster. Träffade dom rätt ofta. Spelade hockey båda två, vi skämtade om att Nille va lik en ung Sylvester Stallone. Nille bor kvar i Tyresö och har tjej och barn. Jag bor själv i Tyresö och brukar se honom ibland. Linus vet jag faktiskt inte vart han tagit vägen. Världen är liten

 3. anne skriver:

  Röstat och håller tummarna!

 4. Rebecca skriver:

  Yeeeey!
  Åh betyder detta att du kommer på bloggmässan? Hoppas att få träffa dig där!
  Kram R

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..