Familjelördag

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott, det har inte jag. Vi gick och la oss alldeles för sent så jag är helt slut idag. Jag kan knappt gå för jag gjorde cirka 10 squats igår… Eh… Dags att börja träna snart kanske.

Idag ska vi till båten och rensa ur alla grejer som ska vinterförvaras. Egentligen skulle Ibbe dit själv men han kom på att det är roligare om vi gör det som en familjeaktivitet tillsammans. Jag håller verkligen med även om jag inte är megasugen på att bära dynor och annat. Jag är expert på att boka upp delar av mina helger med andra, oftast med Angelica som jag ju träffar varje dag ändå… Jag ska försöka att bli bättre på att umgås med bara lilla familjen. Men sen vill jag gärna att Ibbe och jag får varsin dag av helgen att bestämma vad vi ska hitta på. Han vill väldigt gärna vila på helgen medan jag vill hitta på saker – helst alla dygnets vakna timmar.

Tack till alla er som redan har röstat på mig till Årets Föräldrarblogg! Ni som inte har gjort det och vill göra det kan göra det HÄR. Tack tack tack!

image

  1. Tess skriver:

    Det går inte att rösta! Det står ”Du har redan fyllt i denna enkät” men det har jag ju inte!? 🙁

  2. Cissi skriver:

    Låter som en mysig familjedag 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..