Doptårta

Jag hade tänkt skippa tårta på Elsas dop och ”bara” ha massa fikabröd och cupcakes. Men sen kom jag på att det var rätt lätt att göra tårtan på bilden. Den gjorde jag till Alice dop. Det är en tårta med färdiga bottnar och hallon och chokladfyllning. Rosorna har jag spritsat med smörkräm. Jag tänker att jag kan göra en sån tårta och sen spritsa alla cupcakes med rosor också så att de håller samma tema. Vad tror ni om det?

image

 1. Neteh skriver:

  Jätte fint tårta! Ska Elsa ha likadan på sin dop? Var fick ni tag på den fina krona? 🙂

 2. Tania skriver:

  Så fin tårta!
  Haha trodde först tårtan stod på ett tortillabröd

 3. Mia skriver:

  Imponerad!!! Själva hade vi prinsesstårtor från City gross och kändes och sjukt bra hahaa!

 4. Jättefin Blev sugen på att testa att göra sådana rosor,börjar du uppe i mitten på tårtan? 🙂

  1. Tack! Jag tror jag började mitt på. Man spritsar rosen från mitten och ut, istället för utifrån och in som man brukar göra när man spritsar tex cupcakes. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..