Inte för att skryta men…

FY FABIAN vad rolig Tvillingpodden är! Haha, jag sitter och klipper veckans avsnitt nu och jag blev tvungen att pausa för att jag skrattade så mkt. Det är ju såklart lite speciellt att tycka att man själv (och Angelica) vilket typ är mig själv, är så rolig att man nästan kissar ner sig. Men veckans avsnitt är faktiskt riktigt riktigt roligt! Vi har fortsättning på frågestunden och det är ett extra långt avsnitt som touchar timmen. Så pass kul! Hoppas att ni vill lyssna imorgon. Det är nästan så jag själv vill lyssna på det igen. Skoja. Så kul är det inte.

Skärmavbild 2015-10-25 kl. 16.54.37
Är evigt tacksam över min fenomenala tvilling. Vad skulle jag göra utan henne. <3

 1. Amelie skriver:

  Hej Jessica! Först och främst vill jag säga att jag älskar din blogg (jag vet, standard bloggläsarkommentar men jag älskar den!) Sen vill jag säga att du är grym som sliter med Viktväktarna och om jag kunde så skulle jag skicka så mycket pepp och motivation som jag bara kunde! DU ÄR GRYM!

  Sen vill jag berätta att jag är en ”tvillingpoddenaddict”. Lyssnat på alla avsnitt såklart och har även börjat om från avsnitt 1 igen. Jag lyssnar alltid på er podd när jag kör till min pojkvän som pluggar 30 mil bort och jag brukar lyssna på 2 avsnitt när jag kör dit och 2 avsnitt på vägen hem. Ni är helt underbara att lyssna på och ni räddar mina ensamma timmar i bilen ❤️

  Oj vad långt detta blev…. Vad jag ville säga är TACK för en underbar blogg och TACK för en fantastisk och underhållande podd.

  Stor kram!

 2. Lina skriver:

  VAD FIN DU ÄR!

 3. Lina skriver:

  Längtar tills imorgon!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..