Veckan som har gått

Jag såg den här listan i Sofies blogg och lånar den av henne. Så himla bra sätt att sammanfatta veckan på. Here we go!

Vad har varit bäst i veckan?
Bäst i veckan var nog lunchen med alla mammor i fredags. Vi är några tjejer som kände varandra redan innan vi fick barn och som nu är mammalediga samtidigt. Vi försöker ses en gång i veckan och det är verkligen supermysigt. I fredags åt vi tacos hemma hos Angelica och det var hur bra som helst!

Vad har varit sämst i veckan?
Ibbes och mitt bråk i lördags som slutade med mängder av tårar. Jag hatar verkligen när vi tjafsar eller bråkar med varandra. Jag vill bli bättre på att välja mina strider och inte påpeka minsta lilla ”fel”. Det gör ingen lyckligare.

Vad har du sett för filmer?
I fredags kväll gick det en mycket speciell film på tv, ”Spring breakers”. Det var inte min typ av film, men jag kunde ändå inte sluta kolla. Det var naket, knark och vapen.

Har du gråtit något?
Ja, och det var välbehövligt. Jag kämpar på med min viktminskning och har inte tagit ett enda snedsteg i min plan. Det tar en del på krafterna för mig att hela tiden planera dagarna och vad jag ska äta. Så när Ibbe och jag bråkade passade jag på att gråta över allt annat som varit jobbigt.

Vad längtar du efter?
Just nu längtar jag efter lite sol och bad. Jag försöker övertala Ibbe att vi ska åka till min moster i Grekland i april… Det hade varit helt fantastiskt.

Vad har du ätit mest av?
Broccoli. Och köttbullar.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
Lisa Nilssons tolkning av Niklas Strömstedts låt – Vart du än går. 

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Gråtsmileyn, hjärtat och emojin som skrattar så den gråter.

IMG_4447
Imorgon är det dags för invägning igen. Det ska bli spännande att se vad en vecka med ”bara” lördagsgodis har gjort för resultatet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..