Dagens middag

På vägen hem åt jag en banan och massa äpplebitar. Jag brukar dela upp äpplet i mindre delar och lägga dom i en påse när jag ska iväg. Då kan man ta en bit lite då och då. Till middag blev det köttfärssås och spagetti. Det blir ingen bild på det då vi alla vet hur det ser ut, och i ärlighetens namn gör inte bilden maträtten rättvisa så att säga. Så vi skippar det helt enkelt. Middagen blev 14 pp inkl. ketchup. Nu blir det en stor kopp av mitt nya favoritte, Vanilla caramel. Med orimligt många suketter. Mums!

IMG_4459

  1. Therese skriver:

    Den sorten gillar inte jag. Mitt absoluta favorit te är vanligt vaniljte. 🙂 men dricker inte det så ofta, blir mer kaffe.

  2. Lina skriver:

    Världens godaste te! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..