Tvillingpodden – nytt avsnitt

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. I avsnitt 47 efterlyser jag ett gammalt ex och vi fortsätter svara på läsarfrågor. Det är ett extra långt avsnitt, nästan en hel timme av flams och trams. Hoppas att ni vill lyssna! Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt på Tvillingpodden.se, i iTunes och podcasterappen.

image

 1. M skriver:

  ❤️

 2. M skriver:

  Tack för en otroligt rolig podd som får mig att skratta i all skit som jag går igenom just nu. Jag har just fått reda på att min man vill skiljas och de här är de enda som får mig att skratta. Tack för de!

 3. Fia skriver:

  Lyssnar på er pod, älskar den! Är hemma med 3 små kids på 3,5 år, 2,5 år och 1 år, måndagarna blir betydligt mycket mer färgglada med er!! Lyssnade idag och hörde er prata om Nille å Linus. Jag blev helt paff, jag hade en kompis som jag gick gymnasiet med 2001-2004 och hon var tillsammans med Linus under de första åren, alltså 2001-2003 ungefär. Nille gick även samma gymnasie som min syster. Träffade dom rätt ofta. Spelade hockey båda två, vi skämtade om att Nille va lik en ung Sylvester Stallone. Nille bor kvar i Tyresö och har tjej och barn. Jag bor själv i Tyresö och brukar se honom ibland. Linus vet jag faktiskt inte vart han tagit vägen. Världen är liten;) <3

 4. CS skriver:

  Hej! Jag kanske är blind men var kan man nominera dig till årets föräldrablogg? Hittar det varken när man läser via mobil eller dator. Försökte googla men det dök inte upp heller. Tycker att du är fantastisk!

  1. Åh, jag har lagt ut länk i tidigare inlägg till där man kan rösta. Kan lägga ut igen nu! 🙂 Kram & tusen tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..