Idolkort signerade

Nu har vi tagit tag i idolkortssigneringen och ska posta alla kort imorgon, bättre sent än aldrig. Tack till er som ville swisha för portot. Nu blir vi inte bankrutt på vår tokiga idé. Jag är fortfarande i chock över hur många av er som faktiskt ville ha ett kort, haha.

image

 1. Helena skriver:

  Alltsa nejnejnej jag har helt missat detta! Jag måste ha ett! Eller – min pojkvän måste få ett! Han fyller snart är och jag tvingar honom alltid att lyssna på podden. Han tycker den är sååå kul men kan fan inte erkänna det, den jäveln. Måste.ha.ett! Hur göra? 🙁

   1. Helena skriver:

    Mailade dig! 🙂

 2. Malin S skriver:

  Ååh jag vill också ha ett!! Om ni självklart vill och orkar göra ett till! Ni lär ju ha skrivit ett par nu haha.. Självklart swischar jag! ❤ stor kram!

  1. Vad har du för adress? 🙂 Mitt nummer är 0761731785. Swisha bara en femma! Kram <3

   1. Malin S skriver:

    Solbacksvägen 50 A
    79291 Mora
    Åhh gulle! Tusen tack! Skickar direkt, stor kram! 🙂 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..